Scroll To Top
Hotel Lion d’Or - Hartje Haarlem

What's On in Haarlem

HAARLEM HEEFT HET

Pittoreske straatjes, oude hofjes en de imposante Sint-Bavokerk op de Grote Markt. Het centrum van Haarlem ziet eruit als geschilderd door een Hollandse meester, maar is toch echt van deze tijd. Cultuurliefhebber, Bourgondiër of shopper: Haarlem heeft voor elk wat wils.

Bezoek het Teylers Museum in het indrukwekkende 18e-eeuwse pand, bekijk beroemde werken in het Frans Hals Museum of ga voor een meer filosofische dag naar Het Dolhuys, museum van de geest. Ook culinair is het genieten, met een keur aan restaurants. Van twee Michelin sterren in De Bokkedoorns tot wat meer basic bij Het Wachtlokaal naast het hotel. Winkelen gebeurt in Haarlem in de mooiste winkelstraten van Nederland, met exclusieve boetieks en fijne koffietentjes. Daarnaast is de stad uiteraard de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of een bezoek aan de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.

Moeite met kiezen? Onze medewerkers kennen de stad en de omgeving op hun duimpje en helpen graag met tips en adviezen. Of download de Haarlem Cityguide App met up to date informatie over alles wat er in de stad te doen is.

CHECK BESCHIKBAARHEID HOTEL LION D'OR IN HET HARTJE VAN HAARLEM

CULTUURLIEFHEBBER, BOUGONDIËR OF SHOPPER: HAARLEM HEEFT VOOR ELK WAT WILS

Hotel Lion D'Or ligt centraal in Haarlem

HISTORISCH HAARLEM

Hotel Lion D'Or ligt centraal in Haarlem

BLOEMEN HOUDEN VAN MENSEN

HAARLEM IS DE PERFECTE UITVALSBASIS VOOR EEN DAGJE AMSTERDAM OF EEN BEZOEK AAN DE STRANDEN VAN ZANDVOORT EN BLOEMENDAAL

MENU